3 Tips voor leuke cadeaus

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om te geven? Bijvoorbeeld voor je moeder, voor een vriendin of voor een housewarming? Dan snappen we dat je wel wat extra inspiratie kan gebruiken. Het is altijd lastig om weer een origineel cadeau te verzinnen. Bij Chapeaukado helpen we je natuurlijk graag bij het maken van een goede keuze. Bekijk daarom hieronder onze 3 tips voor leuke cadeaus.

1. Geurkaarsen cadeau

Onze eerste en meteen leukste tip is om geurkaarsen cadeau te geven. Dit geeft meer sfeer aan de ruimte en verspreidt een heerlijk geur! Bekijk hier eens een lijstje met de top 10 beste geurkaarsen voor extra inspiratie. Deze lijst is gemaakt door een specialist in luxe kaarsen waardoor je hier zeker van op aan kunt. 

2. Plant cadeau

Een ander leuk idee is om een plant cadeau te geven. Planten zijn altijd hip en zorgen voor meer groen en zuurstof in de ruimte. Geef bijvoorbeeld eens een pannenkoekenplant cadeau. Of ga voor een stoere bananenplant. Met planten zit je altijd goed!

3. Borrelplankje cadeau

Wat ook erg leuk is, is om een borrelplankje cadeau te geven. Start met een houten plankje en voeg hier lekkere hapjes, kazen en een flesje wijn of port aan toe. Mooie verpakking erom en je hebt een top cadeau!

Hopelijk kun je met deze 3 leuke tips vooruit!