Bijzonder cadeau: beschilder een eigen mok

Wil je iemand een bijzonder cadeau geven? Koop dan eens een mok die je zelf kunt beschilderen om als cadeau te geven. uiteraard beschilder je de mok voordat je deze cadeau geeft.

Kleurplaatje
Er zijn allerlei leuke kits verkrijgbaar om mokken te beschilderen. Zo zijn er voor kinderen heel veel mokken met kleurplaatjes erop verkrijgbaar. Met de bijgevoegde verf kunnen zelfs de allerkleinsten de mooiste kunstwerken maken. Leuk als cadeautje voor mama, papa, oma, opa, oom of tante. Het zal de beste mok zijn die ze ooit hebben gehad.

Persoonlijk cadeau
Je kunt ook geheel blanco mokken krijgen met een verfsetje erbij. Zo kun je zelf een kunstwerk maken of een persoonlijke boodschap erop schilderen. Op die manier kun je iemand wel met een heel bijzonder cadeautje verrassen.

Gebakken
De speciale verf blijft het beste op de mok zitten wanneer je de mok ? uiteraard volgens de gebruiksaanwijzing ? afbakt in de oven. Meestal zijn deze mokken niet vaatwasmachinebestendig, maar ook dat staat aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

Uniek en niet duur
Een handbeschilderde mok is een uniek cadeau en hoeft helemaal niet duur te zijn. De doe-het-zelf-setjes zijn verkrijgbaar bij woonwarenhuizen, hobbywinkels en winkels waar je leuke cadeautjes kunt kopen, zoals Pipoos, Action, Xenos en zelfs Bart Smit.

 

(Bron foto: http://www.metdehand.nl)