Boxershort als cadeau

Een man een cadeautje geven dat niet te overdreven duur is en waar hij wat aan heeft is niet eenvoudig. Mannen zijn functioneel ingesteld dus met een accessoire voor in huis hoef je niet aan te komen en meestal staan de badkamers van de tegenwoordige heren ook al vol met een heel arsenaal aan luchtjes. Voor zijn ondergoed zal een man echter niet gauw zelf naar de winkel gaan. Nog altijd hebben veel mannen een bepaalde gene over zich wanneer het gaat over de aanschaf van hun onderkleding. Met het geven van een boxershort raak je altijd de juiste snaar. Boxers zijn vandaag de dag het meest gedragen ondergoed van de moderne man en is mocht hij toevallig een slipdrager zijn ben jij misschien wel degene die hem overstag helpt.

Kleren maken de man
Het aanbod boxershorts is enorm divers en voor een leuk cadeau zijn er dan ook mogelijkheden te over. Ken je de man voor wie je de short koopt wat beter dan kan je voor een boxer met een pikant tintje kiezen of hem laten bedrukken met een toepasselijke print of tekst. De veelzijdigheid van een boxershort als cadeau geeft je ruimte hem te verwerken in een dubbelzinnige surprise of hem juist als collectors item te presenteren in een met satijn gevoerd box.

Speel op safe
Wil je dat hij er werkelijk iets aan heeft en dat je boxershort daadwerkelijk gedragen gaat worden speel dan op safe en geef hem een no-nonsense boxershort cadeau van een oer Hollands merk. Dann Hensums boxershorts zijn vrij nieuw op de Nederlandse markt en ontworpen door een man, voor mannen die gaan voor comfort en duurzaamheid. Het perfect gestileerde ontwerp ondersteund de mannelijkheid zonder te overdrijven en geeft hem tegelijk een sportieve sexy aanblik. Dann Hensums boxershorts kunnen gewoon met de was mee dus ook ideaal voor zelfstandige mannen. Hij tevreden met zijn cadeau en jij blij dat je iets gevonden hebt wat niet in de hoek bij de rest van de ongebruikte gifts gaat. Voor meer informatie:  www.dannhensums.com/nl