Een cadeau dat aansluit op de interesses

Het is altijd lastig om een passend cadeau voor iemand te kopen. Een bon is vaak behoorlijk afgezaagd, maar wat moet je dan? Een goed alternatief is een cadeaukaart.

Kijk wat iemand leuk vindt

Verdiep je in degene waar je een cadeau voor wilt kopen. Wat zijn zijn/haar interesses? Houd iemand van uit eten gaan, een dagje weg of toch van een activiteit? Er zijn tal van cadeaukaarten waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een kaart kopen zodat diegene kan gaan motorrijden, naar een voetbalwedstrijd kan gaan of waarmee gewinkeld kan worden bij zijn/haar favoriete winkel.

Bijleggen

Laat het saldo van de cadeaukaart je keuze niet beïnvloeden. Wil iemand iets doen dat toch wat duurder is, dan moeten ze gewoon wat geld bijleggen. Jij hebt alvast het voorzetje gegeven. Door dit cadeau te geven heeft iemand een stok achter de deur om daadwerkelijk iets leuks te gaan doen of te kopen.

Waar en wanneer?

Door deze cadeaukaarten te geven, geef je iemand veel ruimte. Zo kunnen ze zelf bepalen waar en wanneer ze de activiteit willen gaan doen. Dat is voor hen ook heel erg fijn. Ze hebben zelf ook een stem over hun eigen cadeau.

Klein, maar fijn

Het is dan misschien een tastbaar klein cadeautje wat je geeft, maar in werkelijkheid is het iets heel groots. Houd dat in gedachten, want het is echt geen simpel kaartje. Jij hebt moeite gedaan voor dit cadeau door je in iemand te verdiepen. Dit wordt gewaardeerd!

Bron afbeelding