Fotocadeaus voor iedere gelegenheid

We leven best in een digitaal tijdperk. Foto?s worden massaal digitaal gemaakt met de mobiele telefoon of digitale camera en online gedeeld met familie en vrienden. Toch heeft het vasthouden van een fotoboek ook wel wat magisch. Geef daarom eens een bijzonder fotocadeau, gemaakt van je digitale foto?s.

Printservice
Wanneer je zelf niet over een goede fotoprinter beschikt, kun je voor weinig via de fotoprintservices van bijvoorbeeld Albert Heijn, Hema, Etos en Kruidvat foto?s laten afdrukken of vergroten. Leuk als je een collage wilt maken of een mooie lijst met foto cadeau wil geven.

Collages
Bij warenhuizen zoals Action, Xenos, Hema, Kruidvat en V&D kun je mooie passe-partout lijsten kopen waar je verschillende foto’s in kunt plaatsen. Een passe-partout biedt verschillende “vakjes”met verschillende vormen waardoor je foto’s een speels effect krijgen. Ook zijn er lijsten die uit meerdere kleine lijstjes bestaan. Je kunt vaak ook een kant-en-klare collage laten afdrukken door online drukwerk te bestellen.

Canvas
Natuurlijk kun je ook een foto op canvas laten afdrukken. Dit kan vaak online via diverse leuke websites voor niet eens heel veel geld. Kies het formaat en bepaal zelf hoe de foto op het canvas wordt geplaatst. Foto’s op canvas zijn vooral leuke cadeaus, omdat canvas tijdloos is en zowel in een modern als klassiek interieur past.

Fotoboek
Het maken van een fotoboek is vooral leuk om cadeau te geven als herinnering aan de vakantie of een feest. Maak eens een paar kleine boekjes online van de (klein)kinderen of die leuke vakantie aan zee. Vooral kleine boekjes vallen in de smaak, omdat deze makkelijk meegenomen kunnen worden.

Speciale gelegenheid
Geef eens een collage of canvas als cadeau bij speciale gelegenheden, zoals een huwelijk, jubileum of afscheid van het werk. Ook verjaardagen en geboorte vormen leuke momenten voor een bijzonder fotocadeau.