Geef eens een drankje cadeau

Weet jij soms ook niet meer wat je iemand voor zijn of haar verjaardag moet geven? Om maar te zwijgen over speciale dagen, zoals Moeder- en Vaderdag. Probeer er dan eens achter te komen wat zijn of haar favoriete hapje of drankje is en geef eens een pakket met lekkere drankjes of hapjes.

Drankpakket
Houdt het feestvarken van een biertje, goed glas wijn of een mooie likeur? Ga dan eens naar de slijter en kies een bijzonder bierpakket, fles wijn of likeur uit en gebruik dat als basis voor je cadeau. Een bierpakket bestaat meestal uit meerdere speciale bieren (zoals streekbieren of Belgische bieren) en een mooi bijbehorend glas, waardoor je eigenlijk al een kant-en-klaar cadeau in handen hebt. Geef je een mooie fles wijn, likeur of andere drank, maak er dan zelf een cadeaupakket van door bij een woonwarenhuis leuke glazen te kopen en een mandje om alles in te doen.

Lekkere hapjes
Houdt de jarige of jubilaris van lekker eten of is hij of zij regelmatig zelf in de keuken te vinden? Stel dan eens een leuk cadeau samen met wat lekkers erin. Maak bijvoorbeeld eens een tapas-pakketje met een kookboekje, schaaltjes en potjes pesto en olijven of stel een leuk bakpakket samen voor cakepops of cupcakes. En wat dacht je van een lekker kaasplankje met wat nootjes erbij?

Of toch iets anders…
Het zelf maken van cadeaupakketjes is niet alleen leuk om te doen, het wordt vaak ook goed ontvangen. Een cadeaupakket is namelijk heel persoonlijk. Zo kun je ook een badverwenpakket maken met een heerlijke douchegel en een maskertje (ideaal voor Moederdag) of een fitnesspakket (voor Vaderdag) met een bidon, handdoek en een boekje met hardlooproutes bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos!