Buitenspeelgoed, een cadeau waar elk kind van houdt

Foto Chapeau Kado

Kinderen houden heel erg veel van buiten spelen. Ze kunnen zich urenlang buiten amuseren met speelgoed en er ravotten met hun vriendjes. Als je je kinderen een leuk cadeau wil geven waar ze buiten veel speelplezier aan zullen beleven, kan je kiezen voor houten buitenspeelgoed.

Een speeltoestel staat bij kinderen altijd garant voor veel plezier, ze moeten er maar eentje zien of ze zijn amper te houden en willen er meteen naartoe lopen. Een houten speeltoestel is dus zeker een goed idee om je kinderen te verrassen. Het speeltoestel bestaat standaard uit een glijbaan en één of twee schommels, maar je kan het volledig aanpassen hoe jij het wil. Je kan kiezen voor een glijbaan met een trap, maar ook voor een huisje waar een glijbaan aan is. Aan het huisje kan je ook een klimmuur plaatsen of een paal om af te glijden. Er kunnen schommels aangemaakt worden, maar ook een klimtouw met knopen of een duikelstang om rond te draaien. Een houten speeltoestel is altijd gemaakt van geïmpregmeerd hout, da

Ook wanneer je een kleinere tuin hebt en dus iets minder plaats hebt, kan je kiezen tussen verschillende kleinere speeltoestellen die je kinderen veel speelplezier zullen geven. Zo kan je voor een alleenstaande schommel kiezen, schommelen is immers ook iets dat kinderen altijd al leuk vinden. In een houten zandbak kunnen ze torens en zandkastelen maken of leuke vormpjes drukken en als ze van sport houden kan je een houten voetbalgoal plaatsen of een basketbalring ophangen.

Alle speeltoestellen zijn makkelijk online te bestellen en dat zes dagen per week. Ze kunnen thuis geleverd worden of u kan ze afhalen aan het magazijn om transportkosten te besparen. De toestellen kunnen eenvoudig zelf in elkaar gezet worden. De houten toestellen zijn gemaakt van geïmpregneerd houdt, zodat je geen last hebt met onderhoud. Met deze speeltoestellen kan je je kinderen weer een heleboel nieuwe manieren van spelen en dus evenveel plezier cadeau doen. Kinderen houden niet alleen van buiten spelen, het is ook heel erg goed voor hun gezondheid en hun ontwikkeling. Op deze manier geef je ze dus eigenlijk een dubbel cadeau!