Leuke kraamcadeaus

Er zijn een aantal kraamcadeaus die altijd leuk zijn. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • speeltjes die je kunt bevestigen aan de maxi-cosi of aan de box;
  • kleding;
  • een bon van bijvoorbeeld een speelgoedwinkel of van een winkelketen waar je ook babyspullen kunt kopen;
  • boekjes;
  • een wikkeldeken;
  • een babystoel.

Leuk cadeau om te geven

Heb je misschien een familielid, kennis of collega die in verwachting is? Geef haar dan een leuke deken cadeau en leg meteen uit waar jij dit artikel allemaal voor gebruikt. Zo kun je deze gebruiken als je je kindje in bad doet. Ook als je op reis gaat met de kinderwagen of met de Maxi-Cosi, komt deze deken goed van pas. Het is niet lastig of zwaar om mee te nemen, want je kunt deze gewoon in je tas stoppen. Klik hier om wat voorbeelden te zien van babydekens.

Leuk cadeau om te krijgen

Krijg je zelf een deken van iemand cadeau en heb je er misschien al eentje thuis? Dat maakt niets uit, want het is alleen maar handig om meerdere exemplaren in je bezit te hebben. Zo maakt het niets uit als je een deken in de was hebt, en heb je er altijd eentje voor reserve.

Je kunt ze overal kopen

Er is heel veel keuze wat dekens betreft waar je je kindje even snel in kunt wikkelen. Wil je dit graag cadeau geven, dan hoef je niet lang te zoeken. Elk bekend babymerk heeft deze wel in het assortiment in verschillende kleuren. Ook bij elk warenhuis kun je dit artikel kopen. Ga je liever de deur niet uit voor dit artikel, dan kun je in elke online shop van een warenhuis terecht en laat je deze gewoon thuis bezorgen.