Lingerie Kado geven als man

Iets meer dan de helft van de mannen zegt wel eens lingerie kado te geven aan zijn vrouw of vriendin. Lang niet alle vrouwen ervaren dat ook zo, want slechts een derde van de vrouwen meent ook echt wel eens lingerie kado te krijgen. Maar goed de intentie van veel mannen lijkt goed. Maar hoe pak je dat nu als man aan?

Stap 1: de cupmaat
Allereerst is het belangrijk om de maat te weten van je vrouw. Kijk eens in haar la en zoek daar de maat op van haar favoriete lingerie die ze vaak draagt. Ook al denk je de maat van je vrouw nog te weten, zoek het toch nog weer even na. Cupmaten kunnen namelijk in de loop van de tijd veranderen.

Stap 2: bepaal de kleur
De favoriete kleur lingerie van bijna de helft van de vrouwen is zwart. Ook veel mannen vinden zwart mooi. Met zwart zit je dus goed. Mannen vinden vaak ook rode lingerie mooi, maar let op vrouwen zijn doorgaans minder fan van rood. Wil je een kleurtje geven dan zijn blauw en paars ook opties die door vrouwen meer dan gemiddeld gewaardeerd worden.

Stap 3: stijl en merk
Veel Nederlandse vrouwen houden van een gladde bh. Als man wil je misschien iets speelser of juist spannenders  geven. Een merk dat populair is onder veel mannen om kado te geven is Aubade lingerie. Dit is een Frans merk met een sexy uitstraling. Let wel op dat maten bij verschillende merken iets kunnen verschillen. Laat je dus goed voorlichten als je in een winkel kijkt, of lees goed de bijhorende informatie mocht je op het internet kopen, en bepaal of het merk wat groter of juist wat kleiner valt.

Stap 4: de verpakking
Een kado hoort natuurlijk mooi verpakt te zijn. Maak er dus echt iets bijzonders van en let dus ook op de afwerking. In een winkel zullen ze je kado graag mooi voor je willen verpakken en ook bij veel webwinkel krijg je er een mooie verpakking bij als je dat wilt.