Moederdag: maak het bijzonder

Moederdag staat voor de deur. Maak het dit jaar extra bijzonder en verras je moeder met een persoonlijk cadeau, dat je vol liefde en vooral aandacht voor haar hebt gemaakt. En nee… het is geen macaroni werkje.

Bijzondere chocolaatjes
M&M’s geven je de mogelijkheid om de chocolaatjes te bedrukken met een lieve wens of een foto van mama of jou. Daarnaast kun je zelf een kleurenmix samenstellen. Bijvoorbeeld roze en paars, wit en groen of lichtblauw met geel. Geef je moeder bijvoorbeeld haar lievelingskleuren cadeau. Let wel: het bestellen heeft even tijd nodig, dus wees er snel bij, zodat je het ruim voor Moederdag in huis hebt.

Uniek T-shirt
Een schort, linnentas, T-shirt of kussensloop met een foto, tekening of een lieve tekst voor mama maak je makkelijk en snel bij een webshop als spreadshirt.nl. Voor de beste mama kun je hier heel persoonlijke cadeautjes maken die ze iedere dag kan gebruiken. Je kunt gebruik maken van de ontwerpen die al op de site staan, maar ook heel gemakkelijk je eigen ontwerpen uploaden. Scan bijvoorbeeld die oude kindertekening eens in en maak daar een nieuw T-shirt van. Het ontwerp is vaak binnen een paar werkdagen in huis, maar wees wel op tijd als je het voor Moederdag wilt ontvangen.

High tea
Mama vindt het natuurlijk heerlijk om een ontbijt op bed te krijgen. Maar als je niet meer met je moeder in een huis woont, is dat natuurlijk wat lastiger. Nodig haar dan eens uit voor een (zelfgemaakte) high tea. Je kunt ook een extra bijzondere dag ervan maken en een lekkere high tea bij de Yoghurt Barn in Utrecht of Amsterdam reserveren. Hier krijg je naast thee, koffie en een vers sapje, heerlijke sandwiches en bijzondere yoghurtcombinaties geserveerd. Reserveren is wel noodzakelijk.