Wijn met uw eigen etiket

Heeft u binnenkort een feestje of een verjaardag en wilt u de jarige of uw gasten een bijzonder cadeau geven? Geef dan eens een wijnfles met een eigen etiket cadeau. Bijvoorbeeld met een vrolijke foto van u, de kinderen of het logo van uw stichting of bedrijf. En zo’n etiket is makkelijk gemaakt.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rood, wit of rosé

Zo kunt u op diverse wijnwebsites heerlijke wijnen kopen waarvan u het etiket zelf kunt ontwerpen. Bijvoorbeeld bij Hema.nl, de kadowinkel van Gall & Gall of Wijnbezorgen.nl. Het is de moeite waard om even rond te kijken, want bij Hema.nl kun je alleen rode wijn krijgen, terwijl je bij Gall & Gall ook voor een witte of rosé wijn een eigen etiket kunt maken. En bij Wijnbezorgen.nl kunt u ook uit wijnsets kiezen bestaande uit een rode en een witte wijn of een witte wijn met rosé.

Ontwerpen in een handomdraai
Waar u ook uw wijn besteld het maken van een etiket is eenvoudig en makkelijk. Kies uw etiket, de foto die u erop wilt plaatsen en typ de tekst in het tekstvak. Vervolgens kunt u de wijn bestellen. De verschillende webshops hanteren ieder andere leveringsvoorwaarden. Lees deze dus goed door, voordat u een wijnetiket ontwerpt. Sommige leveren namelijk al de volgende dag, terwijl anderen er een paar werkdagen over doen.

Alles mag
Wanneer u een eigen wijnetiket gaat ontwerpen is het belangrijk om te weten dat alles mag, maar hou het wel simpel en natuurlijk stijlvol. Gebruik foto’s uit je eigen archief voor een extra persoonlijk tintje en zet een leuke boodschap op het etiket. Succes gegarandeerd.

Tips voor een leuk relatiegeschenk

Met de keuze voor een juist relatiegeschenk, heeft u meteen een reclameartikel wat heel erg effectief is. Door het juiste geschenk te geven, wordt uw naam bijvoorbeeld altijd gezien. Maar het bedenken van een relatiegeschenk is niet altijd even makkelijk. U wilt natuurlijk bij uw relaties de juiste toon aanslaan. Lukt u dat niet, dan zal uw relatiegeschenk zelfs het tegenovergestelde effect hebben van hetgeen u wilde bereiken. Hoe u dat doet? Wij vertellen u er meer over.

De keuze voor het juiste relatiegeschenk

Bij het kiezen van het ideale relatiegeschenk, dient u met een aantal punten rekening te houden, te weten

  • Welke uitstraling wilt u?
  • Wie is de ontvanger?
  • Maak het geschenk persoonlijk?
  • Wordt uw geschenk gebruikt?

Welke uitstraling wilt u?

Met de juiste uitstraling, weerspiegelt uw relatiegeschenk de uitstraling van uw bedrijf. De juiste uitstraling zal anderen aanspreken en zelfs kunnen aansporen om contact met u op te nemen.

Wie is de ontvanger?

Met een relatiegeschenk, laat u de ontvanger weten dat u de relatie op prijs stelt. Daarnaast laat u merken, dat u een voortzetting van de relatie in de toekomst wenselijk vindt. Kies de ontvanger daarom zorgvuldig uit.

Maak het geschenk persoonlijk?

Door het geschenk persoonlijk te maken, bijvoorbeeld door uw bedrijfsnaam of visie te vermelden, heeft u meteen de mogelijkheid om met het geschenk reclame voor uw bedrijf te maken.

Wordt uw geschenk gebruikt?

En door er voor te zorgen dat uw geschenk gebruikt wordt, weet u zeker dat ook anderen in uw doelgroep in aanraking komen met uw reclame. Een stukje naamsbekendheid dus.

Leuke relatiegeschenken?

Er zijn vele verschillende soorten relatiegeschenken te verkrijgen. Enkele voorbeelden zijn

  • Pennenhouders
  • Balpennen
  • Horloges
  • Muismatten

Al deze producten zijn erg geschikt om van logo of reclame te voorzien door de kunststof te bedrukken. Op die manier zijn ze nog persoonlijker en herkenbaar. Het zijn ideale relatiegeschenken, die bij gebruik meteen reclame maken voor uw bedrijf. Op relatiegeschenkenblog.nl vind je nog veel meer tips voor relatiegeschenken.