Dierentuin & Pretpark cadeaucard

Een dagje uit, dat is pas een bijzonder cadeau. Maar ja, moet je dan gewoon geld geven met een kaart erbij? Of kies je voor een bijzondere cadeaukaart? Wat dacht je dan van de Pretparken & Dierentuin cadeaucard van Leisure Gifts. Met deze kaart kun je tickets bestellen bij de aangesloten attractie- en dierenparken in heel Nederland. Zo kun je iemand heel gelukkig maken met een dagje ontspanning.

Hoe werkt het
Net als andere cadeaukaarten laat je geld op deze kaart zetten. Het pasje – niet groter dan je bankpas – zit in een leuke geschenkverpakking met daarin de instructies voor het verzilveren van de cadeaukaart. Op de speciale website Pretpark-dierentuin-cadeaucard.nl kun je met het nummer achterop het pasje het saldo te checken, maar ook de tickets bestellen. Het saldo wordt direct bijgewerkt. Hou je geld over? Dan kun je dat voor een ander uitje bewaren.

Betaal aan de kassa
Ga je spontaan een dagje weg? Dan kan deze cadeaukaart ook gewoon als betaalmiddel bij de kassa van het aangesloten park worden gebruikt. Laat de kaart scannen en het saldo wordt direct bijgewerkt. Net als met online kopen geldt, dat wanneer je saldo op de kaart overhoudt, je deze gewoon de volgende keer kunt gebruiken.

Cadeau voor verschillende gelegenheden
Meerkat (Suricata Suricatta) found in Arnhem ZooEen cadeaukaart kun je voor vele gelegenheden cadeau geven. Zo is het een ideaal cadeautje voor een goed rapport, maar ook als verjaarscadeau of bedankje. Bovendien is het weer eens iets anders dan een saunabon of een cadeaukaart voor kleding. Maak je echter iemand veel blijer met een ander bijzonder uitje? Dan kun je ook bij Leisure Gifts terecht. Want deze organisatie heeft ook cadeaukaarten voor restaurants, sauna, beauty en de bioscoop. Zo kun je iedereen een moment van ontspanning geven.